Hozzávalók: 1 db 25 cm átmérőjű fémkarika; különböző fenyőágak; virágdrót; örökzöld ágak; piros bogyók (lehet műanyag is); kis aranyozott fenyőág; arany gyöngylánc; piros és aranyszínű szalag.
Kivitelezés: Vágjuk az ágakat kb. 7 cm-es darabokra. A maradék ágakat alapként erősítsük a fémkarikára. Kössünk kis csokrokat a levágott ágakból. A csokrokat pikkelyszerűen a koszorúra fektetjük, és a dróttal erősen rákötözzük. A kötözésnél ügyeljünk arra, hogy a koszorú szélessége egyenletes legyen. Az utolsó kis csokrot úgy helyezzük el, hogy a kezdési helyet eltakarja. Drótozzuk meg az aranyozott fenyőágakat, és tűzzük a koszorúba, a maradék drótot hajtsuk vissza a koszorú hátán. A szalagot csavarjuk rá a koszorúra, erre akasztjuk fel a koszorút. A maradék szalagból kössünk masnit, és dróttal tűzzük a koszorú közepére, fogjuk hozzá a gyöngyláncot is. |